Voel jij je ook angstig?

We leven in een angstige tijd. Eerst was er een pandemie. Met alle spanning, angsten en onzekerheden die daar bij kwamen kijken. Word ik wel of niet ziek? Wel of niet laten vaccineren? Er speelde heel veel bij heel veel mensen in de hele wereld. Mensen kwamen tegenover elkaar te staan en hoorden de mening van de anderen niet meer.En nu is de oorlog in Oekraïne losgebarsten. Je ziet op tv verschrikkelijke beelden. Het is lastig om de angst van je af te schudden.Het zou zo maar kunnen zijn dat jij je neerslachtig, angstig of somber voelde de afgelopen twee weken.

Ik wil je zeggen: je bent niet alleen!Er zijn veel mensen die zich zorgen maken over de oorlog die nu speelt in Europa. Mensen zijn veel gevoeliger; voor wat andere mensen voelen, dan we er bewust van zijn. Jij voelt heel veel, veel meer dan wat jij je eigenlijk beseft.

Ben jij wel eens een ruimte binnen gelopen, waarvan je voelde dat de sfeer erg gespannen was, en toen je naar buiten liep had je hoofdpijn. Dan heb jij de sfeer van die mensen / die in die ruimte hing onbewust overgenomen.Andersom geldt het ook. Je kent vast ook hele leuke mensen en als jij een paar uur in hun omgeving bent geweest, ben je helemaal opgeladen en kan je er weer helemaal tegen. Die energie is ook overdraagbaar.Tijd dus om vandaag af te rekenen met je angstige gevoelens. Het maakt niet uit of jij deze angstige gevoelens van andere mensen overgenomen hebt of niet.

Tijd om de angst te verlagen en meer rust en ontspanning in je lichaam te voelen.

Luister onderstaande audio van minder dan 9 minuten nu en ervaar hoe het is als je direct minder angst ervaart. Laat jij mij weten wat je ervan vond? Dat zou ik heel leuk vinden.Liefs Saskia,

Als jij op de hoogte gehouden wilt worden, als Saskia een nieuwe hypnose heeft opgenomen, meld je dan hier aan:

Je ontvangt dan elke woensdag een nieuwe hypnose audio.
Wat zou het voor jou betekenen als jij als eerste mijn hypnose krijgt?

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (4)

Wil jij nog een hypnose audio beluisteren?
Ontdek hier hoe je heel rustig wordt.

Wil jij elke maand nieuwe hypnose ontvangen? Ontdek de Hypnose Community!

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Hypnose (9)