Speciaal voor mensen die beter willen slapen & meer uit hun leven willen halen.

De Transformerende Hypnose Community

De drie onderdelen van de Hypnose Community:

Slaaphypnose

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie

Hypnose

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (2)

Audio

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (1)

Welke thema's zitten er al in de Hypnose Community?

Thema 1: Geld

Als jij miljonair zou zijn? Wat zou er dan veranderen in jouw leven? Geld is een beladen onderwerp. Over geld wordt in Nederland meestal niet gesproken. Hoeveel je verdient, dat vertellen we meestal niet tegen anderen. Vreemd eigenlijk.  Geld is een belangrijk onderwerp.

Iedereen wil toch meer geld hebben? Of niet? Er zijn veel mensen met beperkende overtuigingen omtrent geld. Als jij gelooft dat geld vies is, en jij niet vies wilt zijn, dan doe je er alles aan om zo snel mogelijk al je geld (en meer) weer uit te geven. Stel dat jij gelooft dat echte rijke mensen gemeen en gierig zijn, dan wil jij niet echt rijk zijn. En zo zijn er nog honderden negatieve overtuigingen omtrent geld. Money is the root of all evil is een van de bekendste overtuigingen.

Deze maand gaan we aan de slag om je geld overtuigingen te shiften.

Slaaphypnose:  Slapend rijk worden, dat willen we natuurlijk allemaal wel. In de slaaphypnose ervaar je hoe het is als je heerlijk in slaap valt terwijl je in het huis loopt van een miljonair met een heel groot hart, terwijl je diverse geld affirmaties hoort: elke dag gaat het in alle opzichten beter en beter met mij. Welterusten lieve jij.

Hypnose: In deze hypnose ga je afscheid nemen van een van jouw negatieve overtuigingen omtrent geld. Wat zou het voor jou betekenen, als jij afscheid neemt van deze overtuiging? Wat gaat er veranderen voor jou? Deze hypnose kan je keer op keer doen, totdat alle overtuigingen geshift zijn.

Audio: Wat zijn jouw echte gevoelens omtrent geld. In deze audio ga jij ervaren hoe jij echt over geld denkt en hoe jij dat kan shiften? Is dat zo? Er komen weer mooie hypnotische suggesties voorbij, zodat in jouw onderbewustzijn de verandering in gang gezet kan worden.

Wat vinden anderen van mijn hypnose:

slaaphypnose review

Ik weet genoeg! Ik word nu lid van de Hypnose Community!

11.00Lees meer

Thema 2: Liefde voor jezelf

Alle mensen willen liefde ervaren. Sommige mensen settelen echter voor verbinding.  Het zit in de genen van mensen om geliefd te willen zijn. De liefde ervaren we echter op andere momenten. De een voelt liefde als hij zijn kat aait, terwijl de andere pas liefde voelt als hij met een dame kust. Zo heeft iedereen andere regels. Sommige mensen zijn gekwetst in de liefde en willen die pijn nooit meer voelen en dus sluiten ze zich af van de liefde.

Slaaphypnose: Wil jij op een hele ontspannen manier in slaap vallen? In deze slaaphypnose wacht jou een ontspannende massage. Als je daarvoor niet in slaap bent gevallen. Terwijl je gemasseerd wordt komen er weer diverse positieve affirmaties op het gebied van de liefde voorbij. Elke dag houd ik meer en meer van mezelf.
Deze slaaphypnose versterkt echte liefde voor jezelf.

Deze maand versterken we de liefde die je voor jezelf voelt.

Hypnose:  In deze hypnose ga je liefdevolle momenten herontdekken uit je verleden. Er zijn momenten geweest waarop jij mensen echt lief gehad hebt. Als een relatie op een nare manier eindigt, vergeten we vaak welke mooie / liefdevolle momenten we beleefd hebben met elkaar. Het enige wat we herinneren was de pijn die ons aangedaan is. In deze hypnose beleef je een aantal mooie momenten met mensen die jij lief gehad hebt. En krijg je de kans om alles te zeggen wat er nog gezegd moest worden, om diegene los te laten, en zo je hart open te zetten voor een nieuwe liefde.

Audio: In deze audio neem je afscheid van een van je negatieve overtuigingen omtrent het thema liefde. Welke overtuigingen zitten er bij jou in de weg. Liefde = pijn. Als jij dat diep in je kern gelooft dan zal je er alles aan doen om jezelf te saboteren. Terwijl je eigenlijk niets liever wilt dan iemand liefhebben en van iemand houden. Veel overtuigingen ontstaan op onbewust niveau. In deze audio nemen we zeker de tijd om ook je onderbewuste bij dit proces te betrekken.

Word vandaag nog lid van de Hypnose Community en ontvang direct alle hypnose & audio’s.

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (6)

Thema 3: Rust & ontspanning

Rust & ontspanning is ontzettend belangrijk. Mensen nemen dit vaak voor lief. De meeste mensen met een pasgeboren baby ontdekken pas hoe belangrijk het is om rust en ontspanning te hebben en ook echt tijd voor jezelf in te plannen. Wat doe jij om rust & ontspanning in je leven te brengen?

Slaaphypnose: In deze slaaphypnose val je op een hele ontspannen manier in slaap, is het alsof je door een foto album bladert en de ene na de andere ontspannen herinnering herbeleeft. Speciaal voor mensen met een hoofd dat altijd aanstaat. Je volgt mijn stem en ik breng je naar een ontspannen wereld. Welterusten lieve jij.

Deze maand neem jij de tijd voor rust & ontspanning.

Hypnose: In deze hypnose ga jij contact maken met je lichaam. Je lichaam geeft je elke dag signalen. Je lichaam vertelt je elke dag heel veel, als je goed luistert naar je lichaam. Bijvoorbeeld:

 • Ik heb meer slaap of rust nodig.
 • Ik wil meer bewegen.
 • Mijn spieren zitten vast.
 • Gezondere voeding is wenselijk.
 • Ik heb honger

In deze hypnose zal je inzichten opdoen omtrent je lichaam & jezelf vertrouwen.

Audio: Deze audio is speciaal opgenomen voor mensen die vaak wakker worden alsof er een vrachtwagen over hun heen gereden is. Luister deze audio als je net wakker bent. Als jij een zwaar gevoel hebt als je wakker bent, begin de dag dan met deze audio van slechts 10 minuten. De zware gevoelens verlaten je lichaam tijdens het luisteren van deze audio. Hoe heerlijk is het als je de stress, emoties, zware donkere delen kan loslaten?

11.00Lees meer

Elke maand een nieuw thema!

Elke maand komt er een nieuw thema bij! Dat betekent elke maand een nieuwe slaaphypnose, hypnose en audio in de hypnose community.
Alle leden mogen uiteraard stemmen op welke thema’s zij het belangrijkste vinden.

Wat zijn de onderdelen van de Hypnose Community?

Slaaphypnose:

Slaaphypnose zijn speciaal voor mensen die niet in slaap kunnen vallen. Een brein hebben dat altijd aan staat, vooral als ze in hun bed liggen om te gaan slapen. Heb jij daar al aan gedacht? Heb je dit wel gedaan? Om gek van te worden. Vervolgens zien ze elk uur op de klok voorbij komen en wordt de druk om nu echt te slapen steeds groter en groter.  Een slaaphypnose zorgt ervoor dat je makkelijker en makkelijker in slaap valt en ook uitgerust wakker wordt.

Een betere nachtrust leidt tot:

 • Rustiger overdag
 • Meer geestelijke en lichamelijke rust
 • Minder piekeren
 • Gezondere (eet)keuzes maken
 • Beter in je vel zitten
 • Meer energie
 • Minder frustratie & irritatie
 • Meer geduld

Wat vinden anderen van mijn hypnose:

Hypnose:

Op 1 januari beginnen heel veel mensen enthousiast aan de welbekende goede voornemens; 5 kilo afvallen, meer sporten, meer tijd voor mezelf nemen. We beginnen enthousiast, maar na een aantal weken of maanden is er niets van terecht gekomen.

Afgelopen jaar in 2021 had ik als ambitieus doel gesteld om 50 boeken te lezen. Dat komt neer op een boek per week. Ik lees snel en ik vind het heerlijk om te lezen, maar in voorgaande jaren kwam daar weinig van terecht. In 2020 had ik ongeveer 20 boeken gelezen. Dit was dus meer dan het dubbele aantal! Door hypnose in te zetten om mijn onderbewustzijn positief te beïnvloeden is het me dit jaar gelukt om mijn doel te behalen. Wil jij de kans ook vergroten om jouw goede voornemens te behalen?

Ik weet genoeg! Ik word lid van de Hypnose Community
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (5)

Audio’s:

Wist jij dat 95% van wat je doet op onbewust niveau plaatsvindt? Als je net begint met autorijden, moet je over elke handeling na denken en ben je je heel bewust van elke handeling dat je doet. Als je nu autorijdt, schakel je onbewust (op de automatische piloot), je hoeft er niet meer over na te denken het gebeurt gewoon. Slechts 5% van alles wat je doet gebeurt bewust. Als je dit weet, is het best vreemd dat we onze problemen op bewust niveau willen oplossen. Als we het onbewust niveau betrekken, bij het oplossen van een probleem, gaat het vele malen sneller en gemakkelijker. We willen natuurlijk de 5% die we bewust gebruiken ook inzetten voor onze persoonlijke ontwikkeling. Daarom zijn er in de community ook audio’s opgenomen die je kan luisteren als je net wakker bent of juist om de dag lekker af te sluiten.

Ik weet genoeg! Ik word nu lid van de Hypnose Community!

11.00Lees meer

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (7)
Wie is Saskia?

Ik ben Saskia Vermeulen. 6 jaar geleden werd ik wakker alsof er een vrachtwagen over me heen gereden was. De dag moest dan nog beginnen. Ik maakte ongezonde keuzes; ik dronk cola om 06.30 voor extra energie. Na een dag hard werken, had ik thuis geen energie meer om te koken of iets in het huishouden te doen. Zelfs een wasje in de wasmachine was te veel. Afspreken met vrienden of familie doordeweeks kon niet, omdat ik de energie niet had. Ik ging vroeg naar bed, en werd de volgende ochtend weer wakker alsof er een vrachtwagen over me heen gereden was.

Het kostte mij heel veel tijd om deze cyclus te breken en voordat ik wist hoe ik mijn energie kon regelen. En het ergste was mijn omgeving had er last van. Ik was gefrustreerd, geïrriteerd, had een kort lontje en ik was ongezellig en ongelukkig.

Totdat hypnose op mijn pad kwam. Het heeft ervoor gezorgd dat ik beter slaap, uitgerust wakker word, ik in de ochtend makkelijker het zware gevoel kan omzetten in mijn blije (ei) energie (die veel beter bij mij past). Ik heb meer energie, maak gezondere keuzes, ik kan weer koken, vrienden uitnodigen voor spelletjes en ik zit beter in mijn vel, ik ben gezelliger en gelukkiger.

slaap hypnose

Als jij je ooit zo energieloos gevoeld hebt, en je voelde je net zo machteloos als ik, dan is de Transformerende Hypnose community echt de beste plek om lid van te worden.

Lid worden van de community:

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (4)

Hypnose helpt duizenden mensen

Hypnose helpt niet alleen mij. Duizenden mensen luisteren naar mijn gratis hypnose op diverse kanalen.

Aantallen:

Views: 5606

Meest beken video meer dan 2800 keer

Abonnees: 267

Wat vinden anderen van mijn hypnose:

Speciaal voor jou 2 gratis bonussen

Als jij nu lid wordt van de Transformerende Hypnose community, dan ontvang jij 2 prachtige bonussen:

Bonus 1: Online training, Bewust & Onbewust Waardevolle Resultaten behalen twv. 55 euro.

Je hebt al geleerd dat 95% van alles wat je doet op onbewust niveau gebeurd. Als je dit weet, is het best vreemd dat we onze problemen op bewust niveau (met ons hoofd) willen oplossen. Als we het onbewust niveau betrekken bij het probleem oplossen, gaat het vele malen sneller en gemakkelijker, daarom bestaat deze training uit twee delen:

Bewust niveau:
Op bewust niveau krijg je een online training. In deze online Training leer je de 5 stappen om waardevolle resultaten te behalen.

In deze online training leer je:

 • Wat de 5 stappen zijn om echte waardevolle resultaten te halen.
 • Wat je op dit moment tegenhoudt om je doelen te bereiken.
 • Welke 4 stappen er voor actie nemen zitten en waarom actie pas de 4e stap is.

Onbewust niveau:
Je ontvangt uiteraard hier een hypnose die speciaal gemaakt is om je onderbewustzijn te her programmeren, zodat die je niet tegen gaat werken, maar je juist gaat helpen. Je onderbewustzijn heeft veel conclusies getrokken uit ervaringen in het verleden. Sommige conclusies zijn op dit moment niet helpend meer, maar werken je juist tegen. Wellicht ken je het wel; je hebt je voorgenomen om meer te gaan sporten, om fitter te worden. De eerste drie keer ging je enthousiast naar buiten om hard te lopen. Echter regent het op dit moment, en je besluit om binnen te blijven en tv te gaan kijken. Op dit moment ben je jezelf aan het saboteren. Als je weet hoe je dit kan doorbreken, dan wordt het makkelijker en ga je je doelen sneller behalen.

geloven

Bonus 2: Persoonlijke hypnose speciaal voor jou twv 99 euro (3x)

Deze bonus is ontzettend waardevol. Doordat mijn hypnoses duizenden keren bekeken zijn op diverse kanalen; Youtube, SoundCloud en Spotify, krijg ik regelmatig verzoekjes van mensen of ik speciaal voor hun een hypnose op maat kan opnemen. Uiteraard kan ik niet op alle verzoekjes ingaan, omdat er slechts 24 uur in een dag zitten.

Vandaag maak ik een grote uitzondering.
Uit alle mensen die zich aanmelden voor de Transformerende Hypnose community voor 11 april,  zal ik 3 winnaars kiezen. Met deze winnaars zal ik contact opnemen en dan maak ik speciaal voor de winnaar een hypnose op maat.

Ik luister naar wat jij het liefste op dit moment zou willen bereiken. Wat wil jij het allerliefste op dit moment als alles mogelijk zou zijn? Waar wil je meer van hebben? Rust, Liefde of Avontuur? Of heb je liever meer Zelfvertrouwen of Plezier?

Het zou ook heel goed kunnen dat je heel graag ergens van af wilt, bv. frustratie, een kort lontje of uitstelgedrag.

Je kan alles aangeven en ik maak een speciale hypnose voor jou. Alsof een chef kok speciaal voor jou een heerlijk recept bereid met de ingrediënten die jij gekozen hebt.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word hier heel enthousiast van. Dit wil je zeker winnen!

Wat krijg je als je nu lid wordt van de Transformerende Hypnose Community?
 • Slaaphypnose in de thema’s geld, liefde en ontspanning (zonder reclame)
 • Diverse hypnose om meer uit je leven te halen
 • Audio om de dag te starten
 • Audio’s in de thema’s geld, liefde en ontspanning.
 • Een speciale audio om de dag af te sluiten
 • Bonus 1: Online Training: bewust & Onbewust Waardevolle resultaten behalen, twv 55 euro.
 • Bonus 2: Kans op de geweldige prijs: een persoonlijke hypnose opgenomen voor jou alleen twv. 99 euro

Dit allemaal krijg je nu voor de lage prijs van slechts 11 euro 7,70 euro per maand.

“Met een goede nachtrust, kan je meer uit je leven halen” Saskia

Ik geloof dat jij dit niet voor niets ziet.
Jou leven zal transformeren als jij dit gaat toepassen.
Ik geloof in jou!
Ik geloof dat de community vol zit met waardevolle content.

Jij hebt nu de mogelijkheid om gebruik te maken van deze crazy deal. Ik weet niet hoe lang ik de community voor deze speciale prijs weggeef.

Vandaag krijg je toegang tot de community voor het speciale bedrag van 11 euro.

Voor minder dan een bioscoop bezoek:

 • Kan je meer ontspannen en meer rust ervaren
 • Heb je een betere nachtrust
 • Kan je jezelf ontwikkelen en ga je groeien
 • Kan je sneller je doelen behalen.

11.00Lees meer

seal-g678ba23f4_1920

Als de hypnose community niet is wat je ervan verwachtte, stuur mij dan binnen 30 dagen een email op saskia@transformerendehypnose.nl en 100% van je investering zal teruggestort worden. Dat is hoe overtuigd ik ben over deze hypnose community!