Hoeveel doorzettingsvermogen heb jij?

Zet jij door als het moeilijk wordt? Of geef je gemakkelijk op als dingen tegenzitten en toon jij weinig doorzettingsvermogen?

Als jij een doel wilt halen, bv. 5 kilo wil afvallen, meer tijd aan jezelf wil besteden, of elke week een boek wilt lezen, dan is het handig om doorzettingsvermogen te hebben, om je doel ook echt te kunnen halen.

Ik vind het geweldig om doelen te stellen en als ik een doel gesteld heb, dan ga ik er helemaal voor. Voor mij werkt heel erg goed: alles of niets principe. Als ik bijvoorbeeld als doel gesteld heb om 3 kilo af te vallen en fitter te zijn.
Dan ga ik elke dag wandelen, zonder uitzondering. Of elke dag op de trampoline springen. En elke dag bijhouden wat ik eet. Zonder uitzonderingen. Dan hoef ik er niet over na te denken, kost het me minder energie en wordt het een automatisme.

Op het moment dat ik  mijn acties 1 dag laat versloffen, dan wordt het al moeilijker om de acties op dag 2 weer op te pakken, als ik op dag 2 de acties ook niet doe, dan wordt het heel moeilijk om op dag 3 weer in het gareel te komen.

Het lijkt dan alsof mijn doorzettingsvermogen door het putje gespoeld is. Ik wandel dan helemaal niet meer , spring niet meer elke dag op mijn trampoline en bij de lunch eet ik mini pizza’s. Wat uiteraard niet goed is als je je gewicht wil laten dalen en fitter door het leven wilt gaan. Mijn motivatie brokkelt langzaam af en het voelt alsof het allemaal voor niets geweest is.

Op die momenten kan ik zeker meer doorzettingsvermogen gebruiken. Wat ik op dat moment doe: ik herken dat het niet goed gegaan is en vanaf nu ga ik weer de acties doen die ervoor nodig zijn, zonder uitzonderingen. Elke dag eten invoeren (ook al eet ik mini pizza’s ) elke dag trampoline springen (ook al heb ik geen zin). En zo merk ik dat mijn doorzettingsvermogen weer langzaam terugkomt. En voordat ik het weet is het weer een routine en ben ik weer 3 kilo lichter ;).

Speciaal voor degene die ook meer doorzettingsvermogen willen hebben, heb ik een nieuwe hypnose audio opgenomen om juist dat te bereiken.

Heb jij een doel dat jij wilt bereiken? Luister dan nu deze audio om te kunnen doorzetten op moeilijke momenten. Jij bent het namelijk waard om je doel te bereiken!

Wil jij elke maand nieuwe hypnose ontvangen? Ontdek de Hypnose Community!

Heb jij het al gehoord? De Hypnose Community is nu open! Elke maand een nieuwe slaaphypnose ontvangen om beter te slapen, een nieuwe hypnose om doelen te halen EN een nieuwe audio om meer uit je leven te halen. De thema’s die er nu inzitten zijn: geld, liefde voor jezelf en rust & ontspanning. Ontdek hier alles.

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Hypnose (2)