Geloof jij op dit moment in jezelf? 

Je wilt graag echt in jezelf geloven, vol vertrouwen door het leven gaan. Maar als je eerlijk bent voel je op dit moment weinig tot geen geloof in jezelf. Je zet je vaker op de laatste plaats, dan op de eerste plaats, cijfert jezelf vaak weg, en zegt vaak ja terwijl je eigenlijk nee wilt zeggen.

Je wilt graag: echt in jezelf geloven, met zelfvertrouwen door het leven gaan,  jezelf zonder schuldgevoel op nummer een kunnen zetten, nee zeggen als jij geen zin hebt en doen wat jij leuk vindt en belangrijk vindt.

Bewust vs onbewust

Wist jij dat 95% van wat je doet op onbewust niveau plaatsvindt? Als je net begint met autorijden, moet je over elke handeling na denken en ben je bewust van elke handeling dat je doet. Als je nu autorijdt, schakel je onbewust (op de automatische piloot), je hoeft er niet meer over na te denken het gebeurt gewoon. 5% van alles wat je doet gebeurt bewust. Als je dit weet, is het best vreemd dat we onze problemen op bewust niveau willen oplossen. Als we het op onbewust niveau betrekken bij het probleem oplossen, gaat het vele malen sneller en gemakkelijker. Daarom behandelen we zowel het bewuste als het onbewuste in deze online coaching:

 1. Een hypnose om op onbewust niveau verandering aan te brengen.
 2. Een video + journal met opdrachten om op bewust niveau verandering aan te brengen.

Wat is de inhoud?

 1. Je krijgt een hypnose waardoor je echt in jezelf gaat geloven.
  Je gaat ervaren hoe het is als jij echt in jezelf kan geloven, alsof er een vuurtje in jezelf brandt dat door je hele lichaam verspreidt.
 2. Een video + journal met daarin opdrachten, wat gaat er veranderen in jouw leven als jij vol zelfvertrouwen echt in jezelf gelooft?
  Wat maakt jouw uniek en leuk? Wat vind je belangrijk? Daar ga jij antwoorden op vinden in deze video met journal.

4.99Lees meer

Voordelen als jij Echt in jezelf gelooft:

Je (her)ontdekt wat jou uniek en leuk maakt,
waardoor je meer in jezelf kan geloven.

Je voelt het vuur in je lijf branden,
Waardoor jij andere acties neemt!

Wie is Saskia?

Ik ben Saskia Vermeulen. Ik heb me jarenlang niet goed genoeg gevoeld. Ik voelde me niet goed genoeg voor een relatie, leuke baan, leuk huis en ga zo maar door. Van al mijn dromen en verlangens had ik er niet één behaald. Ik keek vooral naar wat ik niet had en wat er niet goed ging. Totdat ik met mezelf aan de slag ging.

Ik ontdekte het pad van de persoonlijke ontwikkeling

En ik transformeerde mijn negatieve overtuigingen een voor een. Nu ben ik dankbaar voor wat ik wel heb, voel ik liefde voor mezelf & heb ik veel meer zelfvertrouwen. Als ik angst voel, laat ik me daardoor niet tegenhouden. Ik transformeer levens van anderen, door middel van mijn coaching en hypnose.

geloven

"Echt in jezelf geloven, dat maakt het verschil tussen een normaal en een geweldig leven." Saskia

Ik geloof:

 • dat jij dit niet voor niets ziet.
 • als jij dit gaat toepassen, dat je leven zal transformeren.
 • in jou!
 • dat deze hypnose  honderden euro’s waard is.

Jij hebt nu de mogelijkheid om gebruik te maken van deze crazy deal. Ik weet niet hoe lang ik deze hypnose voor deze speciale prijs weggeef.

Vandaag krijg je deze hypnose voor het speciale bedrag van 11 euro.

Voor minder dan een bioscoop bezoek:
– ga jij echt in jezelf geloven.
– weet jij waarom jij uniek & speciaal & leuk bent.
– leer jij jezelf op nummer 1 te zetten, door vaker nee te zeggen.

meer zelfvertrouwen

Ben jij helemaal klaar met ongelukkig zijn? 

Ben jij helemaal klaar met onzeker gedrag, niet in jezelf geloven, jezelf wegcijferen, en zonder zelfvertrouwen door het leven te gaan? Meld je dan nu aan voor de online coaching van Saskia Vermeulen. Je kan direct de video of hypnose bekijken. Daarna kan je in je eigen tempo de online coaching volgen.

Als je je hebt aangemeld, ontvang je direct de link naar de hypnose & video.
Dit is echt iets voor jou, als jij meer zelfvertrouwen wilt & echt in jezelf wilt geloven!

4.99Lees meer

seal-g678ba23f4_1920

Als de hypnose audio niet is wat je ervan verwachtte, stuur mij dan binnen 30 dagen een email op saskia@transformerendehypnose.nl en 100% van je investering zal teruggestort worden. Dat is hoe overtuigd ik ben over deze hypnose!