Nieuw: 6 weken durende online training voor vrouwen om meer liefde voor jezelf te ervaren.
Ontdek hoe jij meer liefde voor jezelf kan voelen, doordat je op een positieve manier naar jezelf & de wereld kijkt!
Kopie van Kopie van Saskia Vermeulen (9)

Lieve mooie vrouw,
Wil jij meer liefde voor jezelf voelen? Je wilt positief door het leven gaan, blij zijn met jezelf en je lichaam en weten wat jou uniek maakt.
Ben jij klaar met jezelf kleiner maken dan je bent, jezelf wegcijferen, jezelf constant vergelijken en negatief denken?

In een sollicitatiegesprek vroegen ze aan mij om 10 goede eigenschappen over mezelf op te noemen.
Ik verstijfde en met moeite wist ik er 6 goede eigenschappen uit te persen. Ik schaamde me dat ik het niet wist.
Hoe goed kende ik mezelf eigenlijk?
Het was tijd om mezelf beter te leren kennen. Ik weet nu wat mij speciaal en uniek maakt en ik voel echt liefde voor mezelf.

Wat verandert er voor jou als jij meer liefde voor jezelf ervaart?

Het resultaat van mijn online training:

1 Meer liefde voor jezelf
2 Je weet wat jouw kwaliteiten zijn en wat jou uniek en leuk maakt.
3 Je bent positiever

Herken jij dat:

 • Je niet weet waarom jij leuk bent.
 • Je vaker negatief dan positief over je lichaam en je eigen leven denkt.
 • Als je aan talenten en goede eigenschappen denkt, weet je niet precies wat jou uniek maakt.
 • Je je lichaam niet mooi of zelfs lelijk vindt.
 • Je hebt weinig tot geen zelfvertrouwen.

Wanneer is de online training; meer liefde voor jezelf iets voor jou?

 • Als je meer liefde wilt voelen voor jezelf.
 • Als je klaar bent met je leven op dit moment.
 • Je wilt meer liefde voor je lichaam voelen.
 • Als je niet (goed) weet wat jou uniek en leuk maakt.
 • Als je positiever wilt zijn over jouw leven.
DSC_809820210409bewerkt-logo
Na het volgen van de online training; meer liefde voor jezelf:
 • zal je ervaren dat je meer zelfvertrouwen hebt.
 • weet je beter wat jou leuk en uniek maakt
 •  kun je je de bitch in je hoofd(negatief stemmetje) sneller herkennen en wegsturen
 • denk je positiever over jezelf en je lichaam
Wat is de inhoud van de online training; meer liefde voor jezelf:

Week 1: Karakter
We bekijken de wereld vaak gekleurd, het is maar net welke bril jij op hebt gezet, welke kant van de wereld jij ziet. Heb jij een negatieve bril op, dan zie je de wereld ook negatief. Heb jij een positieve bril op, dan zie je de wereld positief. De rest laat je brein weg. In deze module, ga je met je positieve bril op ontdekken welke positieve eigenschappen jij hebt.

Week 2: Gedachten
Heb jij voornamelijk negatieve gedachten?  Dan heb je je negatieve bril opgezet. Heb jij voornamelijk positieve gedachten, dan heb jij je positieve bril opgezet. In deze module leer je hoe je op een simpele manier je gedachten, positiever maakt. Het grote voordeel hiervan is, dat je negatieve gedachten veel sneller herkent en dus eerder kan stopzetten!

Week 3: Lichaam
Je verlegt in deze module je ingezoomde focus. Vaak ben je gefocust op een klein negatief onderdeel van ons lichaam; te dikke buik, scheve neus, bultjes op je armen. Hierdoor vergeet je vaak dat je gezond bent en wat je lichaam allemaal kan: lopen, dansen, springen, fietsen en nog veel meer. Het grote voordeel hiervan is, is dat je de mooie kanten van je lichaam meer gaat waarderen.

Week 4: Intuïtie
Heb jij een hoofdrol of een bijrol in jouw leven? Laat jij je vaak beïnvloeden door anderen of volg jij je eigen intuïtie? In deze module ga je ervaren wat jou gelukkig maakt. Hoe ziet jou ideale weekend eruit? Wat wil je graag doen? 

Week 5: Kwetsbaarheid
Je onderzoekt wat er zou gebeuren, als jij je wat meer openstelt en wat meer durft te delen met lieve mensen in je omgeving. Het vergt moed om je kwetsbaar op te stellen, maar je krijgt er veel voor terug. 

Week 6: Dankbaarheid
Dankbaarheid is een van de grote pijlers van een positieve wereld. Je kan alleen dankbaar zijn, als je met een positieve blik naar de wereld kijkt. Je oefent in grote en kleine momenten om dankbaar voor te zijn. Hoe zal jouw wereld veranderen, als je dankbaar kan zijn voor alle positieve momenten in je leven. EN op het moment dat je brein nu zegt, er zijn weinig tot geen positieve momenten in mijn leven, dan weet je dat je hier nog wat kan halen. 

DSC_804120210409bewerkt-logo

Ik ben onlangs begonnen met deze cursus, en ik vind het zeer leuk om hem te maken. Door de aangename vragen in deze cursus, leer weer anders te kijken naar jezelf, en het geeft je extra energie. Je merkt echt dat Saskia deze cursus met veel liefde heeft gemaakt, en dat ze graag deze energie en liefde wil doorgeven. De cursus kan soms wat confronterend zijn, omdat ze je een spiegel voorhoud. Maar dat maakt het ook leerzaam. Ik zou deze cursus echt aan iedereen aanbevelen!!

– Anoniem

Ik heb mee mogen doen aan de online cursus van Saskia Vermeulen. Ik heb gemerkt dat ik hierdoor weer op een positievere manier naar mijzelf ben gaan kijken en ben mijzelf hierdoor bewuster geworden dat het daadwerkelijk allemaal wel goed gaat komen zolang ik maar dicht bij mijzelf blijf. Op het begin kan de cursus best confronterend zijn, maar zeker in een positieve zin. Je leert beter naar jezelf te kijken, te luisteren en te voelen. Je leert jezelf weer kennen. Ik zou iedereen deze cursus aanraden, zeker wanneer je aan jezelf begint te twijfelen of wanneer je jezelf gewoon beter en bewuster wilt leren kennen.

– Anoniem

“Van onszelf houden is de kracht die ons heelt.” Louise Hay

Als de online training niet is wat je ervan verwachtte, stuur mij dan binnen 30 dagen een email en 100% van je investering zal teruggestort worden. Dat is hoe overtuigd ik ben over deze online training!