Wat is typisch Saskia?

JOEHOE! Ik ben Saskia Vermeulen. Joehoe is het woord waar ik heel erg blij van word. Ik ben enthousiast, optimistisch, open, spontaan en houd van diepe gesprekken en verbinding. Een leven waarin ik niet kan verbinden met mensen, geen mensen kan helpen om te groeien, dat zou ik verschrikkelijk vinden!

Elke dag lees ik persoonlijke ontwikkelingsboeken. Ik vind het heerlijk om in een andere wereld op te gaan en nieuwe informatie op te doen. Als ik wil ontspannen, dan maak ik een Jan van Haasteren legpuzzel van 500 – 1000 stukjes, met een podcast op de achtergrond. Heerlijk tijdverdrijf voor de herfst en winter als het buiten kouder is.

Saskia Vermeulen
slaap hypnose
Je kan me ’s nachts wakker maken voor een tripje naar een WATERPARK!

Waterparken zijn mijn guilty pleasure. Heerlijk vind ik het om een 28 meter hoge glijbaan te betreden, die dan met 80 kilometer naar beneden gaat, door een supergroot aquarium vol met haaien. Of een dropout glijbaan, die aftelt; three, two, one en waarbij de vloer openschuift en je naar beneden valt en de glijbaan begint. De adrenaline, lekker in het water, een hele dag vol plezier & fun is voor mij het perfecte uitje.

Groei & Ontwikkeling

Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling en volg regelmatig cursussen & trainingen. Ik zal mijn hele leven blijven leren en groeien. Omdat ik weet dat buiten mijn comfortzone mijn groei ligt, doe ik regelmatig enge dingen buiten mijn comfortzone. Denk aan een firewalk, ijsbad, vogelspin vasthouden en een pijl doorbreken met mijn keel. Groei is een natuurlijk onderdeel van ons.  Bomen groeien elke dag. Wij groeien ook elke dag. Als een boom ophoudt met groeien gaat hij dood. Als je als mens niet meer zou groeien, onthoud je jezelf van zoveel mogelijkheden. Wat is er allemaal mogelijk als jij elke dag nieuwe dingen zou leren en elke dag (al is het maar een klein beetje) zou groeien? Hoe zou het voor jou zijn om te groeien naar een nieuwe versie van jezelf? Ontdek hier wat hypnose voor jou kan betekenen.

Kopie van Kopie van Kopie (1)
Kopie van Kopie van Kopie (2)
Kopie van Kopie van Kopie
Overreden door een vrachtwagen?

Jarenlang werd ik regelmatig wakker alsof er een vrachtwagen over me heen gereden was. De dag moest dan nog beginnen. Ik maakte ongezonde keuzes; ik dronk cola om 06.30 voor extra energie. Na een dag hard werken, had ik  geen energie meer. Ik ging vroeg naar bed, en werd de volgende ochtend weer wakker alsof er een vrachtwagen over me heen gereden was.

Het kostte mij heel veel tijd om deze cyclus te breken en voordat ik wist hoe ik mijn energie kon regelen. En het ergste was mijn omgeving had er last van. Ik was gefrustreerd, geïrriteerd, had een kort lontje en ik was ongezellig en ongelukkig.

Totdat ik hypnose ontdekte

Het heeft ervoor gezorgd dat ik beter slaap, uitgerust wakker word, ik in de ochtend makkelijker het zware gevoel kan omzetten in mijn blije (ei) energie (die veel beter bij mij past). Ik heb meer energie, maak gezondere keuzes & ik zit beter in mijn vel.

Hoe jij kan stoppen met jezelf wegcijferen

Meer zelfvertrouwen ontwikkelen

Gratis slaaphypnose om heerlijk te slapen

Meer zelfvertrouwen ontwikkelen

Wil jij elke week een nieuwe hypnose ontvangen?

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie (11)